top

Frit Sygehusvalg

Ordningen ”Det udvidede Frie Sygehusvalg” muliggør operation på Hovedstadens Øjenklinik, hvis De er henvist til operation i øjenomgivelserne (øjenlåg, øjenbryn mm) eller laserbehandling for efterstær/forebyggende for snævert vinklet grøn stær på Sygehusets Øjenafdeling, og ventetiden er længere end 30 dage. Ventetiden regnes fra henvisningstidspunktet (typisk da De var til undersøgelse hos lægen) og til den planlagte tid på sygehuset. Hvis De ønsker at benytte Dem af ordningen, som er omkostningsfri, skal De kontakte (NB almindelige e-mails må ikke indeholde personfølsomme oplysninger):

  • Enhed for Sygehusvalg (Region Hovedstaden), tlf 3864 9900 / e-mail: fritvalg@rh.regionh.dk
  • Patientvejledningen (Region Sjælland), tlf 7015 5001 / e-mail: patientvejledningen@regionsjaelland
  • Patientvejledningen (Region Syd), tlf 7663 1490 / e-mail: patientkontoret@rsyd.dk
  • Patientvejledningen (Region Midtjylland), tlf 7841 0444 / e-mail: patientkontoret@rm.dk
  • Patientvejledningen (Region Nordjylland), tlf 9764 8010 / e-mail: patientkontoret@rn.dk

Derefter kan De kontakte Hovedstadens Øjenklinik, og tid kan aftales så snart, at vi har modtaget henvisningsdokumenterne fra Sygehuset.

Se gerne www.venteinfo.dk vedr. de opdaterede ventetider på behandlinger/operationer ved Det Udvidede Frie Sygehusvalg. Hovedstadens Øjenklinik udmærker sig ved - udover at tilbyde behandlinger/operationer af højeste kvalitet - at have korte ventetider.

Book en forundersøgelse

Dine nye smukke øjne starter med en konsultation hos øjenkirurg Jesper Thulesen. Mød ham til en uforpligtende samtale og få en professionel vurdering.

Se mere om øjenlågskirurgi på hjemmesiden www.eye5.dk